La versión de su navegador no está debidamente actualizada. Le recomendamos actualizarla a la versión más reciente.
Què és l'Osteopatia?

Què és l'Osteopatia?

Fa més de 150 anys Andrew Taylor Still, decepcionat pels tractaments de la medicina convencional, descobreix una sèrie de tècniques per curar malalties amb una visió global del cosLa medicina tradicional sol ser insuficient degut a la seva visió sectorial del cos i també a la seva teràpia basada en la farmacologia (nociva i tòxica).

 L’osteopatia actual és una ciència molt potent. Engloba coneixements precisos d'anatomia i fisiologia del cos humà que fomenten un diagnòstic i tractament poderós. Cercant l'origen del teu problema és capaç de retornar la salut al seu equilibri. Utilitza dos principis fonamentals: 

            - La estructura goberna la funció. Vol dir que tota alteració funcional ve donada per alguna alteració estructural. Les articulacions, músculs, vísceres, etcètera, han de moure's lliurement. Qualsevol traumatisme, sobreesforç, canvi postural o afectació emocional pot generar una falta de mobilitat d'una zona. El resultat és que hi arribarà  menys sang i afavorirà l'aparició d'inflamació + dolor.

            - L'autocuració. El cos disposa de tots els mecanismes per restablir la funció normal. L'osteopatia només dóna una empenta per tal de que això es produeixi.